7 Kasım 2013 Perşembe

Share to Facebook Share to Twitter Share on Google Plus
Gezgin Anne


Ben gezgin bir anneyim ve herkese merhabalar. Çocuklarımla beraber gezmeyi ve onlarla gittiğimiz yerlerde farklı şeyler yapmayı çok seviyorum. Ama bunu yapmadan önce ziyaret edeceğim yerlerde çocuklarımla neler yapabilirim diye internetten araştırma yapmayı ihmal etmem. Böylelikle sürprizlerle karşılaşmayı önlemiş olurum. Belirli bir aksiyon planı yapınca çocuklarla gittiğimiz yerde daha çok eğlenebiliyoruz ve zamanımızı çok iyi kullanabiliyoruz.

Bir yere çocuklarımızla giderken  ilk gezilmesi gereken yerler, ne tip yiyecek yanıma almalıyım ya da mekanda neler var, etkinlik olarak neler mevcut, tuvaletin yeri nerede, ne nerde ve ne kadar acaba soruları hepimizin aklında oluyor değil mi? İşte  bende bu bloğumda sizlerle, kendi edindiğim tecrübe ve bilgileri paylaşmak istiyorum. Elbette, bilgi eklemek isteyen annelerinde katkıları olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

Bir sonraki yazım "Miniatürk" hakkında olacak. İstanbul civarında yaşıyan çoğu anne gitmiş olabilir, ama diğer şehirlerden gelecek anneler için yazım geliyor.

Görüşmek üzere,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Back To Top